Sherlock Holmes Moordspel een verassend team uitje

Team uitje | bedrijf uitje | familiedag |Team Event | Afdeling uitje | Familiedag | Relatiedag

Sherlock Holmes Moordspel

De politie is het spoor in een moordzaak helemaal bijster en heeft een beloning uitgeloofd. Jullie onderzoeksteam schiet te hulp en assisteert de politie bij het oplossen van deze zaak. Er is maar weinig bekend, geen signalement, geen moordwapen of andere aanknopingspunten die naar de dader wijzen.

Met je onderzoeksteam trek je door de stad en breng je de omgeving voor jullie onderzoek in kaart. Door handig gebruik te maken van nieuwe technologieën sporen jullie naar aanwijzingen, hints, bewijsmaterialen en getuigen.  Als je denkt dat een ander team nuttige info gaan jullie hen bespioneren en stelen hun aanwijzingen.

Naamloos

Foto bewijs!

En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Na afloop ontvangt het winnende team een prijs.

Uiteraard ontvangen jullie ook de foto’s die tijdens het spel gemaakt zijn.  Dat wordt lachen tijdens de naborrel of diner. 

Beleef samen met je team dit spannende misdaad avontuur. Deze city game vraagt wat van jullie samenwerkingsvermogen. Ideaal als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje, teamuitje of familie uitje.S

Sherlock Holmes Moordspel

Waarom deze citygame?

Een uitdagend en actief stadsspel in het centrum van de stad. Geen saaie looptocht, maar een activiteit met competitie en teambuildingelementen. Binnen je team werk je goed samen en maak je afspraken om jullie tegenstander te slim af te zijn.

Met deze city game zijn jullie lekker aktief buiten bezig. Gemiddeld lopen de deelnemers ca. 5km.

Altijd midden in het centrum. Je komt op de bijzondere of historische plekjes van de stad.

Deze city game is goed te combineren met een hapje en drankje. Neem gerust even contact op, dan kijken wij welke mogelijkheden er voor jullie zijn. Eventpoint werkt samen met de gezelligste horeca gelegenheden.

Welk team beschikt over de beste “boeven”speurneuzen

Citygames Amersfoort: Lijk gevonden bij Sherlock Holmes moordspel

Het Sherlock Holmes stadsspel maakt gebruik van een pracht staaltje technologie en combineert dit met een interactieve en spannende uitdagingen. Dit maakt het een fantastisch uitdagend en strategisch spel, waarin iedereen zich kan bewijzen! Daarnaast geeft het u de gelegenheid om tijdens jullie onderzoek de mooie en leuke plekjes van de stad te ontdekken. Dit maakt het een waanzinnige groepsactiviteit, die zeker een dagje uit waardig is!

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

De citygames organiseren wij voor veel verschillende groepen in heel veel steden. In principe is een citygame voor elke groep mogelijk. Wij advisern u graag om de juiste citygame voor uw groep uit te kiezen.  Hieronder ziet u een greep uit de groepsuitjes die wij reeds organiseerden Escape room

Informatie over deze citygame

Vanaf prijs € 18,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

OFFERTE GPS MONOPOLY

Aanvraag citygame

  • Meerdere citygames
  • GPS Monopoly
  • GangsterCity
  • Escape room citygame
  • Sherlock Holmes moordspel
  • Kolonisten citygame
  • Hunted