Citygame Hunted : jullie zijn ontsnapt !!! Maar voor hoelang?

Team uitje | bedrijf uitje | familiedag |Team Event | Afdeling uitje | Familiedag | Relatiedag

Een aantal criminelen zijn ontsnapt uit de gevangenis en willen nog een laatste slag slaan om daarna met genoeg geld met pensioen te kunnen gaan op een tropisch eiland. Waar ze geen rekening mee hebben gehouden zijn de fanatieke bountyhunters die de jacht op deze criminelen inzetten.
In dit spel kruip je zowel in de rol van de crimineel als premiejager. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid.
Crimineel 
Als crimineel moet je uit de handen van de premiejagers proberen te blijven. Op je scherm zie je wat de afstand is tussen jou en de premiejagers, maar je ziet niet waar ze zich bevinden. De premiejagers zien jouw locatie een keer per 5 minuten. Je ziet zelf waneer dit gaat gebeuren. Ook als je een misdaad hebt gepleegd zien de premiejagers je locatie. Snel wegwezen dus! 
Je kan 1 keer in een ronde een minuut lang de locatie van alle premiejagers te zien krijgen door op de knop te klikken.
Let op! Het speelveld wordt aangegeven met een oranje rechthoek. Als je je tijdens het spel langer dan 1 minuut hier buiten bevindt krijgen de premiejagers je locatie continu te zien en verlies je 10 punten. Tijdens het spel kan je punten verdienen door misdaden te plegen. Op de kaart zijn verschillende symbolen zichtbaar van kluizen die gekraakt kunnen worden. Zorg dat een kluis zich in je actiecirkel bevindt en klik er dan op om te beginnen met kraken. Het kraken kost een bepaalde hoeveelheid tijd en levert punten op:
Kluis
Tijd nodig
Punten

 

 

10 seconden
2

 

 

20 seconden
4

 

 

40 seconden
10

 

 

60 seconden
15
Let op! Nadat je een kluis hebt gekraakt gaat het inbraakalarm af en krijgen de hunters direct je locatie te zien. Je moet dan dus snel wegwezen om niet gepakt te worden.
Als je toch gevangen wordt verlies je 10 punten. Je bent dan 3 minuten ‘inactief’ en kan dan niet gevangen worden maar ook geen kluizen kraken. Zorg in deze periode er voor dat je weer zo ver mogelijk van de jagers vandaan komt.
Premiejager 
Het is jouw taak om de ontsnapte criminelen te pakken te krijgen. De criminelen worden getracked met een GPS signaal, maar je krijgt slechts één keer per 5 minuten hun exacte locatie door en als ze een misdaad hebben gepleegd. 
Voordat je kan jagen moet je eerst het politiebureau bezoeken. Volg de rode stippellijn en zorg er voor dat je het bureau in je actiecirkel krijgt.
Je kan 1 keer in een ronde een minuut lang de locatie van alle prooien te zien krijgen door op de knop te klikken.
Op het scherm zie je het gelopen pad van de crimineel. Je moet dus slim nadenken waar ze zich op dit moment zouden kunnen bevinden. Verder zie je onder het symbool de afstand tot de dichtsbijzijnde prooi. Pas als je de crimineel hebt gespot en je zeker weet dat deze zich in je ‘actiecirkel’ bevindt, druk je op de ‘vang crimineel’ knop en verdien je 20 punten. Als je op deze knop drukt terwijl de crimineel te ver weg is moet je een minuut wachten voordat je weer kan proberen te vangen. Via de chat kan je contact onderhouden met je mede premiejagers om zo de juiste tactiek te bepalen.

Naamloos

Foto bewijs!

En, last but not least, leg je al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Weet je ook hoe? Foto!

Na afloop ontvangt het winnende team een prijs.

Uiteraard ontvangen jullie ook de foto’s die tijdens het spel gemaakt zijn.  Dat wordt lachen tijdens de naborrel of diner. 

Beleef samen met je team dit spannende misdaad avontuur. Deze city game vraagt wat van jullie samenwerkingsvermogen. Ideaal als teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje, teamuitje of familie uitje.S

Sherlock Holmes Moordspel

Waarom deze citygame?

Een uitdagend en actief stadsspel in het centrum van de stad. Geen saaie looptocht, maar een activiteit met competitie en teambuildingelementen. Binnen je team werk je goed samen en maak je afspraken om jullie tegenstander te slim af te zijn.

Met deze city game zijn jullie lekker aktief buiten bezig. Gemiddeld lopen de deelnemers ca. 5km.

Altijd midden in het centrum. Je komt op de bijzondere of historische plekjes van de stad.

Deze city game is goed te combineren met een hapje en drankje. Neem gerust even contact op, dan kijken wij welke mogelijkheden er voor jullie zijn. Eventpoint werkt samen met de gezelligste horeca gelegenheden.

Welk team beschikt over de beste “boeven”speurneuzen

Citygames Amersfoort: Lijk gevonden bij Sherlock Holmes moordspel

Het Sherlock Holmes stadsspel maakt gebruik van een pracht staaltje technologie en combineert dit met een interactieve en spannende uitdagingen. Dit maakt het een fantastisch uitdagend en strategisch spel, waarin iedereen zich kan bewijzen! Daarnaast geeft het u de gelegenheid om tijdens jullie onderzoek de mooie en leuke plekjes van de stad te ontdekken. Dit maakt het een waanzinnige groepsactiviteit, die zeker een dagje uit waardig is!

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

De citygames organiseren wij voor veel verschillende groepen in heel veel steden. In principe is een citygame voor elke groep mogelijk. Wij advisern u graag om de juiste citygame voor uw groep uit te kiezen.  Hieronder ziet u een greep uit de groepsuitjes die wij reeds organiseerden Escape room

Informatie over deze citygame

Vanaf prijs € 18,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

OFFERTE GPS MONOPOLY
Laat dit veld blanco

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!

Sherlock Holmes City Game

Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om devoorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen, want die hebben vaak waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader.

GPS Citygame Sherlock Holmes

 

 

Sherlock Holmes, detective spel voor bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag

Inclusief:

  • Een consumptie bij de ontvangst
  • Een smartphone per team 
  • Deskundige begeleiding
  • Leuk prijsje voor het winnende team

 

Prijs: van af € 17,50 per persoon

Duur: 1,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Maximaal aantal deelnemers: 48 personen