Boogschieten op locatie

Een Sportief Avontuur voor Groepen van 15 tot 50 Personen.

Zijn jullie op zoek naar een actieve en uitdagende activiteit voor jullie groepsuitje, teambuilding evenement, familiedag of bedrijfsfeestje? Zoek niet verder! Bij Eventpoint verzorgen wij boogschieten op locatie in heel Nederland, en we hebben voor ieder wat wils.

Wij komen graag bij jou op locatie met deze actieve workshop; boogschieten op locatie. (Jullie dienen wel zelf voor een locatie te zorgen)

Voor wie is de boogschiet clinic geschikt?

Boogschieten is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden, van 8 tot 100 jaar oud. Zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen, en zelfs kinderen vanaf ongeveer 7 of 8 jaar oud kunnen zich als een echte Robin Hood voelen met onze kinderbogen. Ook linkshandige schutters worden niet vergeten, want we hebben altijd linkshandige bogen beschikbaar.

Programma en Spelvormen

Ons boogschietavontuur begint altijd met een duidelijke instructie, waarin we de nadruk leggen op veiligheid. Vervolgens krijgt iedereen de kans om te oefenen en begeleiden we de deelnemers actief op techniek en houding. Langzaam maar zeker zullen deelnemers merken dat hun schietvaardigheid verbetert.

Uiteraard ga je voor de topscore bulls eye. Maar we bieden als de tijd het toe laat ook spelvormen aan waarbij je op bijvoorbeeld ballonnen schiet.

Na de oefenrondes vergroten we de afstand tot de blazoenen en gaan we een echte competitie houden. Wie schiet de meeste punten en wie haalt de felbegeerde bulls eye? Na afloop belonen we het winnende team of de topschutter met een leuke prijs.

Tarieven en Prijsstaffel

Onze tarieven zijn flexibel en gebaseerd op het aantal deelnemers. U boekt al vanaf € 12,50  per persoon. Zo bieden we de volgende prijsstaffel:

Het startarief is € 300, –
Hier komt via onderstaande staffel een bedrag p.p. bij.

15-25 personen: €5,00 per persoon 

26-35 personen: €4,50 per persoon 

36-50 personen: €4,00 per persoon.

Bijkomende kosten zijn € 0,25 per gereden km

Het aantal boogschietopstellingen wordt afgestemd op het aantal deelnemers.

Een grotere groep of u zoekt wat meer afwisseling op uw teamuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje. Kijk dan ook eens bij onze andere schietarrangementen.Deze sportieve activiteit kan ingezet worden voor o.a. teambuilding uitjes, bedrijfsfeestjes, familiedagen, relatie events of op een sfeervol seizoens event. 

 Leuke ideen op locatie in de stad:

boogschiet clinic