Leuk teamuitje Organiseren

leuk bedrijfsuitjeorganiseren

Leuk teamuitje organiseren voor je collega's? EVENTPOINT regelt het!

Sinds 1995 zijn we al actief op het gebied van teamuitjes, bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes.
Wij verzorgen hoofdzakelijk GPS Citygames cq stadsspellen door heel Nederland(op aanvraag ook in het buitenland). De andere activiteit die we op locatie in heel Nederland doen is boogschieten op locatie. Heeft u de beschikking over locatie waar wij onze boogschiet opstellingen kunnen plaatsen dan komen we graag naar u toe om boogschieten op locatie te verzorgen. Gaat u in de Achterhoek een leuk teamuitje organiseren dan zijn onze eendenrally’s een echte aanrader. Een nostalgisch leuk bedrijfsuitje waar je met je collegas nog lang over na zal praten.

 

Onze citygames

Kijk onze top 5 citygames per provincie

Ander leuk teamuitje organiseren?

Naast onze uitdagende GPS citygames doen wij ook schiet arrangementen op locatie door heel Nederland.

groepsuitjes

GPS city Game GangsterCity

Sinds 1995 is Eventpoint actief op het gebied van teamuitjes & bedrijfsuitjes, en andere groepsuitjes. Vanaf 2005 hebben we ons gespecialiseerd op het aanbod van de leukste citygames voor bederijfsuitjes en teamuitjes. Heeft u een geschikte locatie zoals een weiland, grote tuin, magazijn of grote loods, dan komen we ook graag naar u toe voor en boogschiet clinic op locatie. Voor een leuk teamuitje / bedrijfsuitje in de Achterhoek raden we onze nostalgische Eendenrally aan. 

teamuitje op locatie

stadspel

Je speelt onze citygames of stadsspellen in elke gewenste stad! Hier spotten jullie  de leukste (historische) highlights van de stad. Wij leveren een compleet spelpakket inclusief smartphones en deskundige spelbegeleiding.
Boogschieten bij jou op locatie? Wij komen naar jouw bedrijf of locatie toe. Deze super gave activiteit is geschikt voor o.a. jouw bedrijfsfeest, relatie event of seizoensfair. We denken graag met je mee voor een geslaagd evenement.

leuk bedrijfsuitje

city game

Bel ons gerust wanneer je vragen hebt over één van onze citygames of andere bedrijfsuitjes / teamuitjes.  Of  maak gebruik van onderstaande  buttons

Eventpoint Outdoor
Tel: 0314-380410 / mob. 06 37336744
E-mail: info@eventpoint.nl