Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES VOOR TEAMUITJE, BEDRIJFSUITJE, FAMILIEDAG

Eventpoint citygames voor uw:

Teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, afdelingsuitje of ander groepsuitje

Citygames groepsuitjes

Citygame groepsuitje

Onze citygames zijn super geschikt voor jouw bedrijfsuitje, teamuitje, teambuildingsactiviteit of ander groepsuitje. Deze virtuele stadsspellen staan garant voor een paar uur actief bezig zijn en de leukste plekken van jouw favoriete stad ontdekken. Je kan kiezen uit verschillende citygames: Monopoly, Kolonisten, Escape Room of Sherlock Holmes. Onze spellen worden ook engelstalig aangeboden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Citygames in ? ...

Citygame voor teamuitje

In bijna elke stad in Nederland spelen we onze citygames. We hebben voor ieder groepsuitje wel passende citygames die we in elke stad kunnen spelen. Wist je dat we ook in het buitenland spelen?  Citygames kunnen we ook inpassen in een dagprogramma en zijn prima te combineren met andere activiteiten. Natuurlijk kunnen we een reservering voor een lunch, diner of borrelarrangement  voor u maken. Vraag ons gerust om tips voor leuke gezellige horeca gelegenheden. 

Citygames van Eventpoint

Zijn jullie op zoek naar een leuke en actieve manier om jouw teamuitje, familiedag of bedrijfsuitje in te vullen? Dan zijn de citygames van Eventpoint de perfecte keuze! Onze virtuele stadsspellen bieden een unieke en interactieve ervaring waarbij je samen met je collega’s of vrienden de stad ontdekt en uitdagende opdrachten uitvoert.

Info citygames

  • Vanaf 22,50 excl. btw p.p.
  • Drankje bij de ontvangst
  • Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur
  • Inclusief benodigde materialen
  • Alle steden in Nederland
  • Deskundige begeleiding
  • Spelevaluatie en prijsuitreiking

Citygames in ? ...

Citygames in op maat

Citygame voor teamuitje

Citygames Groepsuitje

Citygame groepsuitje

Laat je inspireren door onze speelsteden.  Je vindt ons in heel Nederland; staat jouw stad er nog niet bij onze speelsteden? Geen probleem wij maken de citygames op maat voor elke stad. 

Nog een reden om voor een citygame van Eventpoint te kiezen; je komt in beweging en welk bedrijf wil nou geen fitte werknemers? Je loopt tijdens een game tusen de 3,5 en 5 kilometer. Dus zet je stappenteller maar aan. Je algemene kennis wotdrdt er een aantal van onze spelen zitten vragen over de de historie  van de stad /gebouwen. Er wordet dus ook nog gewetk aan je algemene ontwilleling. Ook zeer gechikt voor schooluitjes

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 22,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Winkelmandje