De Hanzensteden van Nederland

Zutphen

Je vindt in Zutphen de meest mooie historische panden, mooie hofjes, kleurrijke steegjes, boetiekjes en speciaalzaken en veel kunst en cultuur. Superleuk om doormiddel van een City Game deze historische stad te gaan ontdekken tijdens een bedrijfsuitje of een teamuitje.

De sfeervolle stad Zutphen bevindt zicht in Gelderland, Zutphen is in de romeinse tijd neergezet door een Germaanse nederzetting, op een rivierenduincomplex. Het is een van de oudste steden van Nederland, die vanaf 1700 altijd goed bewoond is gebleven.

De Hanzentijd was een belangrijke periode voor Zutphen. In de 14e eeuw werd er in Zutphen veel geld verdiend, deze periode werd ook wel de Gouden eeuw van Zutphen genoemd. Al dit geld werd verdiend door het drijven van handel, dat werd gedaan door met speciaal ontwikkelde koggeschepen te varen over de IJssel en de Berken.

Mocht u nou binnenkort een bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of een dagje weg met vrienden op de planning staan vraag dan snel hieronder een offerte aan!

Deventer

Bent u nog op zoek naar het leukste dagje weg voor een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag? Dan is een City Game in de prachtige Hanzestad Deventer vast wat voor u en uw team of familie.

Deventer kent een rijke historie, onder andere in Nijverheid, cultuur, kunst, vrede, oorlog en in de handel. In de 8e eeuw waren er al jagers, boeren en vissers die zich vestigde aan de oevers van de IJssel. Tijdens de industriële revolutie maakte Deventer een groei door. Het aantal inwoners steeg, dit kwam vooral omdat er in die tijd een aantal grote verenigingen zich vestigde in Deventer en de inwoners hier daarom goede woon- en- werkplaatsen vonden.

Tijdens de verschillende stadsspellen spelen u en uw teamgenoten een spel terwijl jullie de prachtige oude straten van Deventer ontdekken. Er zijn veel mooie historische kerken, musea en pleinen te zien in Deventer. Misschien verovert u met een bedrijfsuitje wel de Athenaeumbibliotheek bij een potje monopoly, dit is de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Interesse in een City Game voor een bedrijfsactiviteit of een gezinsuitje? Vraag dan hieronder een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!