Kolonisten City Game in jouw stad

Speel jij ook zo graag het bordspel kolonisten. Dan neem je het nu mee naar buiten! Met je collega’s, vrienden of familie speel jij dit strategische spel. Een van onze populairste gps Citygames.

Hoe wordt het spel gespeeld?

Met kolonisten zie je een speelbord dat uit hexagonen bestaat op de kaart. Maar het speelveld is in het begin nog niet ontdekt. Je loopt over de kaart rond om zo veel mogelijk van het veld te ontdekken en te koloniseren. Door nieuwe gebieden te ontdekken verkrijg je de grondstoffen uit dat gebied direct. Daarna is het aan jou de taak om dorpjes te bouwen. Want waar je je dorpjes neer zet verkrijg je eens in de zoveel tijd de grondstoffen. Deze dorpen kun je ook nog eens, met de juiste grondstoffen, omtoveren tot steden, waarna je meer grondstoffen uit dat gebied haalt. Deze steden en dorpen zijn punten waard, en degene met het meeste aantal punten aan het einde van het spel wint.

Virtuele rover

Maar pas op! Nadat je drie punten hebt verdient wordt de struikrover wakker. Deze rooflustige rakker loopt rond op de kaart en belemmerd jouw inkomen. Gelukkig kun je jezelf transformeren tot ridder door het kopen van een ontwikkelingskaart en zo de rover voor tien minuten uitschakelen.

Handelen, plunderen, bouw steden, dorpen en stadsmuren, je doet het allemaal in deze spannende City Game.

gps citygame kolonisten
Kolonisten GPS City Game
Kolonisten GPS City Game

Tarieven ;

vanaf €   

Kijk voor meer informatie over tarieven en voorwaarden op onze pagina tarieven en voorwaarden.