Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES NIJMEGEN

Nijmegen in Gelderland is qua inwoneraantal 10e stad in Nederland. Het stadcentrum leent zich goed voor een  leuk stadsspel voor jullie teamuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN NIJMEGEN? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Nijmegen, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Nijmegen onveilig! Kraak kluizen, Overval je tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze GPS citygame GPS Sherlock Holmes moordspel is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Nijmegen oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Nijmegen de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

citygames nijmegen

Waarom citygames in stad Nijmegen

Highlights van Nijmegen

Onze citygames Nijmegen zijn aantrekkelijke stadsspellende  stad met de meeste inwoners van Gelderland. Nijmegen is door het compacte centrum erg aantrekkelijk voor een leuke en uitdagende citygame. De ligging aan de Waal en het afwisselende coulisen landschap buiten de stad kenmerkt zich door heuvalachtige bossen afgewisseld met weidelandschappen. Het hystorische centrum van Nijmegen heeft een mooie mengeling van gezelligeheid en cultuur wat deze stad uitermate geschikt maakt voor een teamuitje, bedijfsuitje of ander groepsuitje voor onze stadsspellen. 

Horeca mogelijkheden i.c.m. citygames Nijmegen

In het gezellige centrum van Nijmegen bevind zich een mooie verzameling restaurants, café’s, bars en andere horecagelegenheden. Onze citygames in Nijmegen zijn dan ook goed te combineren met een lunch, diner of borrel in één van de vele lunchrooms, restaurants of andere eetgelegenheden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden van de Citgames Nijmegen. Telefoon 0314-380410

 

Wat voor groepsuitje Nijmegen

Citygames Nijmegen voor uw teamuitje

Gaat u voor u en uw collega’s dit jaar een leuk teamuitje organiseren, dan zijn onze citygames in Nijmegen een echte aanrader. Met onze unieke citygames ondekken jullie op een ludieke wijze de leuke plekjes van de stad. Naast de competitie hebben een aantal spellen ook een teambuilding  element. Met name bij GPS Monopoly en Gangster citygame is dat het geval.

Andere Gelegenheden voor Citygames Nijmegen
Voor verschillende bedrijven in heel Nederland hebben we al heel veel bedrijfsuitjes opgeleukt met onze unieke citygames. Maar ook voor vriendenuitjes, familiedag, of andere groepsuitjes zijn onze citygames erg geschikt.

Waarom kiezen voor onze citygames

 • Te gekke en unieke citygames met teamuilding 
 • Geen saaie GPS tocht, maar gewoon Puur fun!
 • Altijd midden in het centrum.
 • U komt op de bijzondere plekjes van de stad
 • Goed te combineren met een hapje en drankje bij één van onze partners.
 • Een al vele malen succesvol gespeeld
 • Ideaal voor teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje.Citygames Nijmegen voor teamuitje
teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Nijmegen

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 17,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

VRAAG UW OFFERTE AAN

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Citygame programma

In de meeste gevallen ontvangen wij onze groepen in een horeca locatie, waar  een drankje bij de ontvangst genuttigd wordt. Tijdens het drankje doet de spelbegeleider de uitleg. Vervolgens gaan de teams de stad in om het spel te spelen dit duurt afhankelijk van het gekozen spel, 90 of 100 minuten.

Aanvullende (Horeca) mogelijkheden

Gezellig onder het genot van een drankje en/of hapje de belevenissen nog eens delen met je collega’s , vrienden of familie bestaat ook tot de mogelijkheden. 

 • Ontvangst met dranje, dan de citygame en aansluitend een diner
 • Eerst de citgame en aansluitend de prijsuitreiking en borrelarrangement
 • Ontvangst met Lunch en aansluitend citygame
 • Beginnen met het diner en daarna de citygame
 • Citygame combineren met andere activiteiten
 • Wij staan open voor andere ideeen

Top 20 citygame steden

Hoe lang duurt een citygame?

De citygames zijn ingesteld op een bepaalde tijd. Meestal ca. 1 uur en dertig minuten. Indien gewenst kunnen we er van afwijken

Waar kan je de citygames spelen

De citygames kunnen we nagenoeg in elke stad spelen. (overzicht van onze top 5 speelsteden per provincie) Onze spellen Sherlock Holmes moordspel en Dr. Crypto escape room citygame kunnen we ook in kleinere plaatsen of dorpen aanbieden.

Waar verzamelen voor een citygame?

Meestal spreken we met de groep af in een horecagelegenheid. Wij nemen dan vooraf contact op met de horecagelegen heid en maken de reservatie voor jullie. Dit hoeft echter niet. We kunnen ook op een ontmoetingsplek in de stad afspreken. Zit uw bedrijf / organisatie in het centrum van de stad dan kunnen we ook van af uw eigen locatie het stadsspel verzorgen.

Moeten we zelf teams maken?

Dat mag maar hoeft niet. Bij grotere groepen met een strak programm is het wel raadzaam om dat zelf al te doen. 

Hoe lang duurt een citygame?

De citygames zijn ingesteld op een bepaalde tijd. Meestal ca. 1 uur en dertig minuten. Indien gewenst kunnen we er van afwijken

Winkelmandje