Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES DOESBURG

Doesburg in de Achterhoek:  beleef hier een uniek en leuk stadsspel voor jullie teamuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN DOESBURG? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Doesburg, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Doesburgonveilig! Kraak kluizen, Overval je tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze GPS citygame Sherlock Holmes moordspel is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Doesburg oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Doesburg de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst in Doesburg binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

citygames Doesburg

Waarom citygames in stad Doesburg

Highlights van Doesburg

De Hanzestad Doesburg, ligt aan de Gelderse IJssel en de Oude IJssel, Doesburg kreeg kreeg in 1237 stadsrechten en was destijds de belangrijkste vestingstad van Nederland. Er werd goed geld verdient (Net als in een aantal van onze citygames.)dat kunt je nog zien aan de mooie gerestaureerde historische binnenstad en vestingwerken. Het meest bekende gebouw is waarschijnlijk de 94 meter hoge Martinikerk. De in laatgotische stijl gebouwde kerk uit de vijftiende eeuw komen jullie natuurlijk ook tegen in onze spelen. Daarnaast zijn er in het cenrtum historische panden als de Waag en en het stadhuis met zijn opvallende trapgevels. De Waag is één van de oudste horecagelgenheden in Nederland en stamt uit en stamt uit 1478. Hier zouden we u kunnen ontvangen voor het spelen van één van onze citygames in Doesburg.

Horeca mogelijkheden in Doetinchem

De citygames in Doesburg zijn goed te combineren met een hapje en een drankje, maar ook een bezoek aan de Doesburgse mosterd en azijn fabriek behoren tot de mogelijkheden. U ziet hoe de mosterd gemaakt wordt en men legt uit waarom het veel gegeten werd. De fabriek is nog steeds in gebruik en maakt het hiermee i.c.m. een GPS stadsspel een leuk en educatief teamuitje. Een ander hoogtepunt is het Lalique museum. Het Lalique Museum is geheel gewijd aan de da Vinci van de juwelen- en glaskunst René Lalique (1860-1945). Zijn werk is vervuld van symboliek en “geheime” details, Lalique werkte namelijk met een loep.U kunt zelf de details ook met een loep bekijken. Dit heeft weer raakvlakken met het Sherlock Holmes moordspel.
.Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemenmet Tel. 0314-38041

Citygames Doesburg Special

Combinatie van GPS citygame, bezoek aan Lalique museum en luxe lunch.

Het combinatie arrangement bestaat uit:

LALIQUE PROSECCO ARRANGEMENT MET LUXE LUNCH

 

 • Welkomstdrankje (Prosecco)
 • Lezing
 • Huisgemaakte luxe lunch
 • Bezichtiging collectie

Duur van Lalique arrangement 2 uur 30 minuten
Arrangement met lezing en lunch (in groepsverband)

WILT U VOOR UW TEAMUITJE, BEDRIJFSUITJE OF ANDER GROEPSUITJE HET COMBINATIE ARRANGEMENT MET HET LALIQUE MUSEUM BOEKEN?
U wordt in groepsverband ontvangen in de concertzaal van het museum onder het genot van een prosecco waarbij u een pianorecital wordt aangeboden. De conservator geeft een lezing over de tijdelijke tentoonstelling, het leven en werk van René Lalique waarna de vaste collectie in ogenschouw wordt genomen.

De kosten van dit arrangement bedragen €59,50 p.p.
Minimaal aantal deelnemers is 15 personen

Wat voor groepsuitje Doesburg

Citygames Doesburg voor uw teamuitje

Gaat u voor u en uw collega’s dit jaar een leuk teamuitje organiseren, dan zijn onze citygames in Doesburg een echte aanrader. Met onze unieke citygames ondekken jullie op een ludieke wijze de leuke plekjes van de stad. Naast de competitie hebben een aantal spellen ook een teambuilding  element. Met name bij GPS Monopoly en Gangster citygame is dat het geval.

Andere Gelegenheden voor Citygames Doesburg
Voor verschillende bedrijven in heel Nederland hebben we al heel veel bedrijfsuitjes opgeleukt met onze unieke citygames. Maar ook voor vriendenuitjes, familiedag, of andere groepsuitjes zijn onze citygames erg geschikt.

Waarom kiezen voor onze citygames

 • Te gekke en unieke citygames met teamuilding 
 • Geen saaie GPS tocht, maar gewoon Puur fun!
 • Altijd midden in het centrum.
 • U komt op de bijzondere plekjes van de stad
 • Goed te combineren met een hapje en drankje bij één van onze partners.
 • Een al vele malen succesvol gespeeld
 • Ideaal voor teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje.Citygames Doetinchem voor teamuitje
teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Doetinchem

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 17,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Winkelmandje