Gangster City stadsspel te spelen in heel Nederland

Team uitje | bedrijf uitje | familiedag |Team Event | Afdeling uitje | Familiedag | Relatiedag | excursie schoolgroep | teamuitje | bedrijfsuitje | relatiedag |personeelsuitje

Gangster City citygame

Waan je in de misdadige wereld van de maffiosi en struin door de stad op zoek naar, geld, juwelen, goudstafen en diamanten. Zorg er voor dat jij met jouw bende er het eerst met de buit vandoor gaat. Maar let wel op, want er zijn meer bendes actief. Zij proberen met boobytraps, rookgranaten en mitrailleurs jullie de buit afhandig te maken.

Open snel amunitie kratten zodat jullie wapenarsenaal ook op orde is, en ga de strijd aan. Het Wees allert op politie want zij zitten jullie op de hielen. Vind je de bazooka , kijk dan uit naar de geldtruk, blaas hem op en pak een ton. Heb je de machine gun te pakken? Spoor dan je tegenstander op en omsingel ze zodat ze geen kant meer opkunnen. Er is ook een rookgranaat waarmee je een tijdje onzichtbaar bent voor je tegenstander. Dat maakt het beroven van een tegenstander wel wat makkelijker. Maar pas op!!! Wat jij kan kan je tegenstander ook.

Citygames

Hoe speel je deze City Game?

Alle bendes krijgen van Eventpoint drie speciaal toegeruste smartphones, drie walkie talkies en een geplastificeerde kaart mee. Voor dat jullie op pad gaan spreek je natuurlijk eerst de te volgen strategie af. Je bekijkt waar de meeste buit zich bevind, en of er op jullie route voldoende dynamiet te scoren valt om een kluis te kraken. Blijven jullie als team bij elkaar? Of splitsen jullie je team op? Spreek je een meeting point af?

Op de telefoons kunnen jullie op elk moment het speloverzicht zien, zo weet je steeds waar iedereen zich bevind, of er politie is en of je een truck kan beroven. Boven aan het scherm zien jullie de waarde van de geroofde buit en het wapenarsenaal dat jullie in kunnen zetten.

57565dba-54ce-43d4-a1fe-90fe96de8e7e

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

GPS Gangster Citygame speel je samen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje of afdelingsuitje. Of gewoon met vrienden, familie tijdens jullie jaarlijkse groepsuitje. Ook  voor schoolgroepen tijdens introductie of werkweek is dit leuk om te spelen. Uiteraard speel je dit spel in de virtuele realiteit met onze materialen. Per team krijg je drie telefoons, 3 walkie talkies, en 3 geplastificeerde plattegronden mee.

Hoe slim spelen jullie? Beroof jij je tegenstanders? Wij zijn nieuwsgierig in welke stad jullie GPS Gangster City gaan spelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

57565dba-54ce-43d4-a1fe-90fe96de8e7e

spannend & actief 

Dit crime spel Citygame Gangster city is niet alleen leuk en spannend, maar  onderweg kom  je ook nog op de leukste plekken van de stad. Maar let wel goed op want de politie is nooit ver weg.

Leuk weetje; vaak wordt er wel 5-7 km gewandeld door een stad. Zo blijven jullie lekker fit en actief.

Citygames Amersfoort: Lijk gevonden bij Sherlock Holmes moordspel

Info over stadsspel levend Monopoly

Vanaf prijs € 18,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

Teambuilding MET Gangster Citygame

Bij GPS monopoly speel je in wat grotere teams, die worden onderverdeelt in “subteams”. Voor een goed resultaat moeten de subteams goed samenwerken. Samen bepalen jullie de beste strategie.

Waar ga je heen welke gebouwen pak je het eerst. Wie gaat in welk subteam? Wie heeft wat voor kwaliteiten, en welke taak past hierbij? Wie zijn degenen die lopen, wie leest de kaart en wie communiceren er over de walkie talkies?

SPEELSTEDEN

We hebben super veel leuke speelsteden. Maar je kunt ons ook jouw favo city doorgeven en wij maken het spel voor jou op maat. We spelen zelfs over de grens!

 

PRIJZEN GPS CITYGAMES gangster city citygame

12-20 PERSONEN

€ 25, - P.P.

PRIJS IS ZONDER DRANKJE

INCL DRANKJE € 28,50 P.P.

INCLUSIEF DESKUNDIGE BEGELEIDING

INCL. ALLE BENODIGDE MATERIALEN

TIJDSDUUR CA. 2,5 UUR

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

21-30 PERSONEN

€ 24, - P.P.

PRIJS IS ZONDER DRANKJE

INCL DRANKJE € 27,50 P.P.

INCLUSIEF DESKUNDIGE BEGELEIDING

INCL. ALLE BENODIGDE MATERIALEN

TIJDSDUUR CA. 2,5 UUR

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

31-40 PERSONEN

€ 22,50 P.P.

PRIJS IS ZONDER DRANKJE

INCL DRANKJE € 26,00 P.P.

INCLUSIEF DESKUNDIGE BEGELEIDING

INCL. ALLE BENODIGDE MATERIALEN

TIJDSDUUR CA. 2,5 – 3 UUR

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

41+ PERSONEN

€ 21,50 P.P.

PRIJS IS ZONDER DRANKJE

INCL DRANKJE € 25,00 P.P.

INCLUSIEF DESKUNDIGE BEGELEIDING

INCL. ALLE BENODIGDE MATERIALEN

TIJDSDUUR CA. 2,5 – 3 UUR

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.

* Bovenstaande prijzen zijn incl. btw
* Onze citygames zijn goed te combineren  met lunch, diner of high tea/beer of borrlearrangement  

levend Monopoly stadsspel OFFERTE

Laat dit veld blanco