Loading

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon 0314 380410 | Mobiel 06 37336744

CITYGAMES DOETINCHEM

Doetinchem in de Achterhoek: 

Beleef een uniek en leuk stadsspel voor jullie teamuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN DOETINCHEM? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Doetinchem, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Doetinchem onveilig! Kraak kluizen, Overval je tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze GPS citygame GPS Sherlock Holmes moordspel is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Doetinchem oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Doetinchem de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

citygames doetinchem

Waarom citygames in stad Doetinchem

Highlights van Doetinchem

Doetinchem is een aantrekkelijke stad in de Achterhoek voor een leuke en uitdagende citygame. Het compacte verkeersluwe centrum maakt het erg geschikt voor het spelen van onze citygames. Het afwisselende coulisen landschap buiten de stad kenmerkt zich door bossen afgewisseld met weidelandschappen. Het centrum van Doetinchem heeft een mooie mengeling van gezelligeheid en cultuur wat deze stad uitermate geschikt maakt voor een teamuitje, bedijfsuitje of ander groepsuitje voor onze stadsspellen. 

Horeca mogelijkheden in Doetinchem

In het gezellige centrum van Doetinchem bevind zich een mooie verzameling restaurants, café’s, bars en andere horecagelegenheden. Onze citygames in Doetichem zijn dan ook goed te combineren met een lunch, diner of borrel in één van de vele lunchrooms, restaurants of andere eetgelegenheden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden van de Citgames Doetinchem. Telefoon 0314-380410

 

Wat voor groepsuitje Doetinchem

Citygames Doetinchem voor uw teamuitje

Gaat u voor u en uw collega’s dit jaar een leuk teamuitje organiseren, dan zijn onze citygames in Doetinchem een echte aanrader. Met onze unieke citygames ondekken jullie op een ludieke wijze de leuke plekjes van de stad. Naast de competitie hebben een aantal spellen ook een teambuilding  element. Met name bij GPS Monopoly en Gangster citygame is dat het geval.

Andere Gelegenheden voor Citygames Doetinchem
Voor verschillende bedrijven in heel Nederland hebben we al heel veel bedrijfsuitjes opgeleukt met onze unieke citygames. Maar ook voor vriendenuitjes, familiedag, of andere groepsuitjes zijn onze citygames erg geschikt.

Waarom kiezen voor onze citygames

  • Te gekke en unieke citygames met teamuilding 
  • Geen saaie GPS tocht, maar gewoon Puur fun!
  • Altijd midden in het centrum.
  • U komt op de bijzondere plekjes van de stad
  • Goed te combineren met een hapje en drankje bij één van onze partners.
  • Een al vele malen succesvol gespeeld
  • Ideaal voor teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje.Citygames Doetinchem voor teamuitje
teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Doetinchem

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 17,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Shopping Basket