Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES DOETINCHEM

Doetinchem in de Achterhoek: 

Beleef een uniek en leuk stadsspel voor jullie teamuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje

citygames doetinchem

Waarom citygames in stad Doetinchem

Stadsspellen in Doetinchem

Bent u op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor uw teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag, of vriendenuitje in Doetinchem? Dan zijn onze GPS stadsspellen misschien wel precies wat u zoekt!

Onze GPS stadsspellen zijn een spannende combinatie van speurtocht en citygame, waarbij u met behulp van een smartphone met GPS de stad verkent en verschillende opdrachten moet uitvoeren. U kunt hierbij kiezen uit diverse citygames met eigen karakter zoals GPS Monopoly, Gangster City, Sherlock Holmes moordspel, Dr Crypto Escaperoom game, en Hunted. Onze spellen zijn geschikt voor groepen van ca 12 tot 70 personen en duren ongeveer 1,5 a 2 uur.

Wat maakt onze GPS stadsspellen zo bijzonder? Allereerst is het een leuke en interactieve manier om de stad te verkennen en meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Doetinchem. Daarnaast stimuleert het teamwork en de communicatie tussen de spelers, wat vooral bij bedrijfsuitjes en teamuitjes van groot belang kan zijn. En tot slot bieden wij persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het spel, zodat u altijd verzekerd bent van een geslaagde activiteit.

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN DOETINCHEM? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Doetinchem, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Doetinchem onveilig! Kraak kluizen, Overval je tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze GPS citygame GPS Sherlock Holmes moordspel is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Doetinchem oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Doetinchem de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

Wat voor groepsuitje Doetinchem

Citygames Doetinchem voor uw teamuitje of ander groepsuitje

Onze GPS stadsspellen zijn al jarenlang een populaire keuze voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen en vriendenuitjes in Doetinchem. Of u nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep, wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

Kortom, bent u op zoek naar een originele en spannende activiteit voor uw teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje in Doetinchem? Kies dan voor één van onze GPS stadsspellen en laat u verrassen door de stad op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een boeking te maken. Wij staan voor u klaar!


Waarom kiezen voor onze citygames

  • Te gekke en unieke citygames met teamuilding 
  • Geen saaie GPS tocht, maar gewoon Puur fun!
  • Altijd midden in het centrum.
  • U komt op de bijzondere plekjes van de stad
  • Goed te combineren met een hapje en drankje bij één van onze partners.
  • Een al vele malen succesvol gespeeld
  • Ideaal voor teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje.Citygames Doetinchem voor teamuitje
teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Doetinchem

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 17,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Winkelmandje