Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES ZUTPHEN

Zutphen mooi historisch hanzestadje in Gelderland: ideaal voor leuk teamuitje, bedrijfsuitje stadsspel met teambuilding

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN ZUTPHEN? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Zutphen, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Zutphen onveilig! Kraak kluizen, Overval tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze citygame moordspel Sherlock Holmes is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Zutphen oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Zutphen de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

citygames zutphen

Waarom citygames in stad Zutphen 

Highlights van Zutphen 

Zutphens is een mooi en historisch hanzestadeje in Gelderland. Er is veel te beleven op het terrein van cultuur en natuur. De natuur buiten de stad kenmerkt zich uitgestrekte bossen, hei en zandverstuivingen. Het centrum van Apeldoorn heeft een mooie mengeling van gezelligeheid en cultuur wat deze stad uitermate geschikt maakt voor een teamuitje, bedijfsuitje of ander groepsuitje voor onze stadsspellen.

Horeca mogelijkheden in Zutphen

In het gezellige centrum van Zutphen bevind zich een rijke verzameling restaurants, café’s, bars en andere horecagelegenheden. Onze citygames in Zutphen zijn dan ook goed te combineren met een lunch, diner of borrel in één van de vele lunchrooms, restaurants of andere eetgelegenheden.

Wat voor groepsuitje Zutphen

teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Zutphen 

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 22,50 p.p.

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

 Citygames Zutphen

Zutphen is een leuk historisch hanzestadje in Gelderland. Het leent zich prima voor het spelen van onze unieke en uitdagende GPS citygames. In zutphen zijn diverse aantrekkelijke horecagelegenheden om u te ontvangen, en waar u aansluitend eventueel kunt naborrelen. Een compleet verzorgt diner met drankjesverzorging behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Er zijn diverse soorten GPS citygames ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor diverse groepsuitjes. O.a. voor bedrijfsuitje, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen. Verder als groepsuitje zoals familiedag, voetbaluitje, of teamuitje met teambuilding.

 Citygame “Gangster City” in Zutphen

2 of meerdere bendes strijden in de stad om de macht Zutphen. 
 Ontvangst met een consumptie
 Aantal deelnemers:  Ca. 10-60 personen (2 tot 6 teams)

Zij bewapenen zich met dynamiet en machinegeweren en  roven zoveel mogelijk kluizen. Alles is real time op smartphone te zien, waardoor u weet waar u en uw tegenstander zich bevinden. Maar ook uw scores en dat van de rivaliserende bendes zijn te zien. Maar kijk wel goed uit de tegenstander en politie liggen op de loer. 

Kenmerkend voor deze citygames zutphen is dat zij met name in leuke stadcentra gespeeld worden, waarbij de leuke bezienswaardigheden zeker niet zullen ontbrekenNaast een stuk competitie zijn de elementen strategie, communicatie en samenwerken binnen je eigen team  dat 

In Zutphen verzorgen wij onderstaande City Games:

Gangster City – Zutphen GPS Monopoly – Zutphen

Nabij gelegen speelsteden: Citygames Deventer– Citygames Doetinchem – Citygames Arnhem – Citygames Apeldo

Winkelmandje