Escape room citygame, stadsspel in elke stad te spelen

Escape Room Stadsspel

Het populaire “Escape room” spel nu als gps stadsspel! Houden jullie van strategie, samenwerking en puzzels? Maar worden jullie niet graag opgesloten? Dan is deze Dr. Crypto Escape room Game echt iets voor jullie!
.

Hoe gaat deze citygame ?
De sadistische crimineel Dr. Crypto heeft meerdere onschuldige burgers in kerkers in de stad opgesloten. Aan jullie de taak de gijzelaars uit hun benarde situaties te bevrijden. Gelukkig is er een grote som geld beschikbaar om de gijzelaars vrij te kopen.

Gijzelaars opsporen
De locaties waar de gijzelaars gevangen zitten zijn nog onbekend. Door met je onderzoeksteam door de stad te lopen vinden jullie de kerkers en aanwijzingen. Hebben jullie een kamer gevonden, maar kom je niet uit de aanwijzingen? Vraag dan een hint! Maar let op: hints kopen kost je geld.Hints & aanwijzingen
Er zijn echter hints en aanwijzingen waardoor je gijzelaars kan bevrijden en geld uit kan sparen, en het mooiste de winst is voor jullie.

Gijzelaars Bevrijden

De deuren van de kamers zijn vergrendelt met een cijferslot. Om de gijzelaars te bevrijden hebben jullie de juiste code van het cijferslot nodig. Op verschillende (bezienswaardige) plekken in de stad vinden jullie de aanwijzingen waarmee jullie de code kunnen achterhalen.

Tijd is kostbaar
Jullie hebben een bepaalde tijd om zo veel mogelijk gijzelaars te bevrijden. Wanneer een gijzelaar bevrijdt is, maak je een foto als bewijs. Wanneer jullie tijd om is worden de nog gevangen gijzelaars vrijgekocht. Het team dat de meeste gijzelaars bevrijdt heeft, houdt het meeste geld over en wint.

Haast jullie de tijd tikt! Tik Tak!

Practische informatie
Bovenstaande virtuele GPS citygame wordt gespeeld met smartphones van Eventpoint. Deze zijn voorzien van een citygame app waarmee het spel gespeeld wordt. Daarnaast krijgt elk team een map voor het maken van aantekeningen.

Met deze citygame blijven jullie ook lekker fit en actief Gemiddeld genomen wordt er ca. 5km afgelegd. Door taken goed te verdelen hoeft niet iedereen veel te lopen. 

Er zijn al heel veel leuke speel steden waar we dit GPS spel gespeeld hebben. Maar misschien zie je jouw favoriete stad er niet bij staan. Je kunt ons jouw favo city doorgeven en wij maken het spel voor jou op maat. We spelen zelfs over de grens!

Wij zijn nieuwsgierig waar jij de GPS escape room gaat spelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Voor wie zijn deze citygames geschikt?

De citygames organiseren wij voor veel verschillende groepen in heel veel steden. In principe is een citygame voor elke groep mogelijk. Wij advisern u graag om de juiste citygame voor uw groep uit te kiezen.  Hieronder ziet u een greep uit de groepsuitjes die wij reeds organiseerden Escape room

Informatie over deze citygame

Vanaf prijs € 18,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spelevaluatie en prijsuitreiking

OFFERTE GPS MONOPOLY
Laat dit veld blanco