Laden

E-mail info@eventpoint.nl | Telefoon / Whatsapp 06 37336744

CITYGAMES APELDOORN

Apeldoorn op de Veluwe: Ideaal voor een geslaagd stadsspel voor jullie teamuitje met teambuilding

WELK STADSSPEL IN  KIES JIJ IN APELDOORN? 

In Levend Monopoly koop je met jouw makelaarskantoor zo veel mogelijk gebouwen in het centrum van Apeldoorn, En vergeet niet de bankier te pakken, want dat levert €€€€€ op

CITYGAME GANGSTER CITY

Speel onze Gangster City Game en maak met jouw bende Apeldoorn onveilig! Kraak kluizen, Overval je tegenstanders en verover de grootste buit. Maar kijk wel uit voor de Politie!!!

SHERLOCK HOLMES MOORDSPEL

Onze GPS citygame Sherlock Holmes moordspel is voor echte speurneuzen. Ga jij met je teamuitje, bedrijfsuitje of of ander groepsuitje als eerste de moord in Apeldoorn oplossen?

Dr. Crypto bezorgt de stad Apeldoorn de rillingen. Hij heeft verschillende onschuldige mensen gegijzeld. Jullie moeten ze zo snel mogelijk bevrijden. TIK TAK !!!

Door met je team in dit stadsspel tactisch te spelen troeven jullie de oponenten af. Verzamel grondstoffen, bouw dorpen en steden, en werk samen om zodoende de winst binnen te halen.

Kruip met de citygame hunted in de huid van de bountyhunter en ga op jacht naar de criminelen. Halverwege het spel worden jullie de criminelen en moet je op de vlucht voor de bountyhunters

lunch diner stadsspel Apeldoorn

Waarom citygames in stad Apeldoorn

Highlites van Apeldoorn

Apeldoorn is de bruisende hoofdstad op de Veluwe. Er is veel te beleven op het terrein van cultuur en natuur. De natuur buiten de stad kenmerkt zich uitgestrekte bossen, hei en zandverstuivingen. Het centrum van Apeldoorn heeft een mooie mengeling van gezelligeheid en cultuur wat deze stad uitermate geschikt maakt voor een teamuitje, bedijfsuitje of ander groepsuitje voor onze stadsspellen.

Horeca mogelijkheden in Apeldoorn

In het gezellige centrum van Apeldoorn bevind zich een rijke verzameling restaurants, café’s, bars en andere horecagelegenheden. Onze citygames in Apeldoorn zijn dan ook goed te combineren met een lunch, diner of borrel in één van de vele lunchrooms, restaurants of andere eetgelegenheden.

 

Wat groepsuitje Apeldoorn

teams-gps-spel.jpg

Citygame steden in de buurt van Apeldoorn

Informatie over citygames

Vanaf prijs € 22,50 p.p. (Zie prijzen)

Tijdsduur  ca. 2,5 tot 3 uur

Alle steden in Nederland

Inclusief drankje bij de ontvangst

Inclusief alle benodigde materialen

Deskundige begeleiding

Spel evaluatie en prijsuitreiking

Laat dit veld blanco
 
Eventpoint Outdoor
Borneostraat 33 7009 ER Doetinchem
Tel: 0314-380410 / 06 37336744

E-mail: info@eventpoint.nl

Winkelmandje